Wat zijn colportage stickers?

Wat zijn colportage stickers?

Het is één van de grootste ergernissen van de gemiddelde huiseigenaren: Verkopers aan de deur en het ontvangen van ongewenste reclame. Steeds vaker komen mensen ongevraagd aan de deur om je zogenaamd te adviseren over een beveiligingssysteem of een betere energie leverancier. Het is zeer vervelend om deze mensen constant aan de deur te hebben en daarnaast zijn ze ook nog eens heel opdringerig. Daarnaast is het ook erg vervelend om constant reclame te krijgen terwijl je hier niks mee doet.

Veel mensen maken tegenwoordig geen gebruik meer van reclame en krijgen in praktijk dus veel oud-papier binnen. Het is dan ook logisch dat huiseigenaren minder van dit soort onzinnig papier willen ontvangen, en vooral geen verkopers meer aan de deur wil hebben. Gelukkig is hier een goede oplossing voor: colportage stickers.

Colportage stickers zijn stickers die aangeven wat wel en wat juist niet gewenst is aan de deur en in de brievenbus. Deze stickers plak je simpelweg op je brievenbus of voordeur, vervolgens weten verkopers en postbezorgers wat ze wel en niet mogen doen.

Colportage sticker
Colportage sticker

Wat kunnen colportage stickers aangeven?

 

Colportage stickers komen in veel verschillende soorten. Dit moet ook wel, want veel mensen willen sommige activiteiten verbieden maar juist andere activiteiten toelaten. Alhoewel er dus veel verschillende dingen op een colportage sticker kunnen staan, zijn er een aantal onderwerpen die je vaak terugvindt hierop:

  • Verkopers; Dit is één van de hoofdredenen waarom mensen een colportage sticker nemen. Met een duidelijke sticker weten verkopers dat ze geen kans hebben om bij jouw huis iets te verkopen, en zullen dan ook verder gaan.
  • Reclame; Veel mensen ergeren zich dood aan de overmatige hoeveelheid reclame die zij elke week ontvangen. Met een duidelijke sticker dat reclame ongewenst is zal dit drastisch afnemen.
  • Collecteren; sommige mensen wensen niet gestoord te worden door anderen, ook geen collectanten. Andere mensen maken juist een uitzondering voor collectanten. Met een sticker die ‘Collecteren Ja’ of ‘Collecteren Nee’ zegt kan je dit voor iedereen duidelijk maken.
  • Geloofsovertuigers; Alhoewel ze steeds minder voorkomen hebben sommige gemeenten veel last van geloofsovertuigers die langs de deuren gaan. Een sticker die laat weten dat ze niet gewenst zijn zal deze mensen verder laten lopen.
  • Pakketpost aannemen; Tegenwoordig bestellen veel mensen hun spullen op het internet. Vervolgens zijn ze niet thuis zodra dit af wordt geleverd. Het resultaat is dat jij deze pakketjes dan in ontvangst moet nemen waardoor hun probleem dat van jou wordt.

 

Reageren is niet mogelijk.